Simge Şebnem Aköz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim?

Simge Şebnem Aköz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim?

Türkiye A Milli Voleybol Takımı'nda oynayan Simge Şebnem Aköz, özel hayatıyla magazin gündeminde. Simge Şebnem Aköz'ün sevgilisi Berkay Ateş ile olan ilişkisi merak ediliyor. İşte, bilinmeyenleriyle Simge Aköz biyografisi...

Voleybol kariyerine ilk adımını henüz yedi yaşındayken atan Simge Şebnem Aköz, Eczacıbaşı Dynavit (VitrA) Voleybol Takımı'nda kaptanlık yapan libero oyuncusudur. Milli libero Simge Aköz, verdiği bir röportajda, çocuklara rol model olmaları hakkında şunları anlattı: "Çok büyük bir sorumluluğumuz var. Çok fazla göz önünde olduğumuzun farkındayız. Küçük kardeşlerimizden, gençlerden büyük bir ilgi var. Bize, 'Sizi izledim ve voleybola olan ilgim arttı' diyen kardeşlerimiz oluyor. Biz de elimizden geldiğince saha içinde ve dışındaki davranışlarımıza, yaklaşımlarımıza özen gösteriyoruz. Tabii ki hepimizin hataları ve yanlışları vardır; ama biz terlettiğimiz formayla güzel başarılara imza attıkça, iyi mücadele ettikçe insanların bizim ne şartlarda emek verdiğimizi anlayacağına inanıyorum. Bizi takip etmelerinden, desteklemelerinden ve gençlere örnek olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz."

SİMGE ŞEBNEM AKÖZ'ÜN HAYATI VE KARİYERİ

Simge Şebnem Aköz, 23 Nisan 1991'de Samsun'da dünyaya geldi.

Sırasıyla İstanbul Artvin Spor Kulübü, UPS, Yeşilyurt (2010-2014), Çanakkale Belediyespor (2014-2015) ve Halkbank (2015-2016) takımlarında forma giyen başarılı libero, 2016-2017 sezonundan itibaren Eczacıbaşı VitrA kadrosuna katıldı.

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımının da liberosu olarak ülkemizi başarıyla temsil eden Aköz, 2017 Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya ve 2018 FIVB Milletler Ligi'nde gümüş madalya kazandı.

Aköz, Filenin Sultanları ile ülkemizde düzenlenen 2019 Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza attı.

Milli Takımımızın 2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılma hakkı kazanmasında önemli pay sahibi olan libero, Avrupa Kıta Elemeleri'nde 'En İyi Libero' seçildi.

2019-2020 sezonundan Eczacıbaşı VitrA takım kaptanı olan Simge Aköz, geçtiğimiz sezon gibi bu sene de Tijana Boskovic'le birlikteEczacıbaşı Dynavit'te bu görevi sürdürüyor.

2-002.jpg

SİMGE ŞEBNEM AKÖZ'ÜN ÖZEL YAŞAMI

1991 tarihinde doğan Simge Aköz, 2022 yılı itibarıyla 31 yaşında ve boğa burcu.

Simge Şebnem Aköz, Sadakatsiz dizisinde Aras karakterini canlandıran ünlü oyuncu Berkay Ateş ile beraberlik yaşıyor.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @simgeakoz kullanıcı adıyla yer alırken Twitter'da ise @AkzSimge olarak bulunuyor.

1-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN