Elif İdiz kimdir, kaç yaşında, nereli? Nurseli İdiz'in kızı Elif İdiz hakkında merak edilenler

Elif İdiz kimdir, kaç yaşında, nereli? Nurseli İdiz'in kızı Elif İdiz hakkında merak edilenler

1983 yılında evlenen Nurseli İdiz ile Cem İdiz çiftinin 1985 yılında dünyaya gelen kızları Elif İdiz, oyunculuk ve şarkıcılık eğitimi aldı. Tiyatro oyunlarında rol alan deneyimli oyuncu, çeşitli mekanlarda şarkıcılık yaptı. İşte, Elif İdiz biyografisi...

2016 yılında, Tuna Kiremitçi'nin 'Dualar Kalıcıdır' adlı romanından uyarlanan tiyatro oyununda annesi Nurseli İdiz ile beraber oynayan Elif İdiz, "İlk povalarda insan ister istemez karşısındakini annesi gibi görüyor, bu başlangıçta içinden çıkamadığnız bir psikoloji. Daha sonra her şey yerine oturuyor. Oyunculuk konusunda ben de onun kadar disiplinliyim. Bire bir kelime hatırlama gibi disiplinleri var, sadece o konuda fırça yiyorum" ifadelerini kullandı.

Elif İdiz, 'Nurseli İdiz nasıl bir anne' sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Nurseli İdiz bakımından zor bir anne. Ünlü bir anne olması dolayısıyla çocuğunda ödediği bedeller ağır oluyor. Hayatınızı herkesin önünde yaşıyorsunuz. Nurseli olarak, anne olarak bambaşka bir insan, hem anne hem de bir arkadaş. Her anne kızda olduğu gibi zorlukları da var. Onun mükemmelliği kusurlarından geliyor."

ELİF İDİZ'İN HAYAT HİKAYESİ

1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Canan Elif İdiz'dir.

Annesi oyuncu Nurseli İdiz, babası Cem İdiz'dir.

Oyunculuk ve şarkıcılık eğitimi aldı. İstanbul'da çeşitli mekanlarda şarkı söyledi.

Elif İdiz, annesi Nurseli İdiz ile beraber 'Dualar Kalıcıdır' adlı tiyatro oyununda sahne aldı.

2016 yılında şarkıcılık yapan kızını sahne aldığı mekanda dinlemeye giden Nurseli İdiz, "Kızımla gurur duyuyorum. Arkadaşlarımla her hafta onu dinlemeye geleceğiz" diye konuştu.

ÖZEL YAŞAMI

1985 doğumlu olan Elif İdiz, 2021 yılı itibarıyla 36 yaşındadır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @elifidiz, Twitter'da @elifidiz, Facebook'ta @elif.idiz, Youtube'da @elifidiz kullanıcı adıyla yer almaktadır.

elifidiz-169043260-490250232093272-226935118266769014-n.jpg
Nurseli İdiz ve Elif İdiz

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN