Gökhan Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Gökhan Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Sevcan Orhan'ın sevgilisi Gökhan Dağıstanlı, KAFA dergisinde köşe yazarlığı yapıyor. Beşiktaşlı kimliğiyle bilinen ünlü isim, zaman zaman BJK TV'de futbol gündemini değerlendiriyor. İşte, Gökhan Dağıstanlı biyografisi...

Şarkıcı Sevcan Orhan ile olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Gökhan Dağıstanlı, "Belki de biraz geç rastladım sana. Ama her şey geç gelmiyor mu zaten yurdumuza?" notunu düştü. Sevcan Orhan ise sevgilisinin paylaşımına, "Seni çok seviyorum" mesajıyla yanıt verdi.

gdagistanli-236545269-4997250040302063-2275310455331885298-n-001.jpg
Gökhan Dağıstanlı ve Sevcan Orhan

GÖKHAN DAĞISTANLI'NIN HAYAT HİKAYESİ

1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Lisans eğitimini makine mühendisliği bölümünde tamamladı.

Gökhan Dağıstanlı'nın mesleği mühendislik olarak biliniyor. Mesleğini bir süre yaptıktan sonra 2017 yılından itibaren yazarlık yapmaya başladı.

2017 yılında 'Kimsesiz Mektuplar' ve 2019 yılında 'Kimsesiz Şarkılar' kitaplarını yayımladı.

Gökhan Dağıstanlı, KAFA dergisinde yazılar yazmayı sürdürüyor. Öte yandan BJK TV'de yorumcu olarak futbol gündemini değerlendiriyor.

ÖZEL YAŞAMI

1978 doğumlu olan Gökhan Dağıstanlı, 2021 yılı itibarıyla 43 yaşındadır.

Özel hayatına ilişkin pek bilgi bulunmayan Gökhan Dağıstanlı, 15 Ağustos 2021 tarihinde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şarkıcı Sevcan Orhan ile beraber olduğu açıkladı.

Beşiktaş taraftarıdır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gdagistanli kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN