Erkan Şamcı kimdir? Neden öldü, hastalığı neydi? İşte merak edilenler

Erkan Şamcı kimdir? Neden öldü, hastalığı neydi? İşte merak edilenler

Üniversite eğitimini ziraat fakültesinde tamamlayan Erkan Şamcı, son yıllarda televizyon erkanlarında kimyasaldan uzak, ekolojik ürün tarifleriyle tanındı. Ünlü ekolojik yaşam uzmanı, kendini 'kimyasallarla savaşan bir doğa koruyucusu' olarak tanımladı. İşte, Erkan Şamcı biyografisi...

Ekolojik yaşam uzmanı, araştırmacı, aktivist, yazar kimlikleriyle bilinen Erkan Şamcı, koronavirüs nedeniyle 63 yaşında hayatını kaybetti.

Üzücü haberi Erkan Şamcı'nın eşi Instagram hesabından şu paylaşımla duyurdu: "Değerli eşim Erkan Şamcı, 4 Şubat 2022 tarihinde Hakk'ın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Pazar günü Fethiye'de Rıdvan Cami'nden kaldırılıp öğle namazını müteakiben Çatalarık Mezarlığına defnedilecektir. Başımız sağ olsun..."

2022-02-05-114841.jpg

ERKAN ŞAMCI'NIN HAYAT HİKAYESİ

1959 yılında Erzurum'da dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise öğrenimini Anadolu'nun farklı şehirlerinde tamamladı. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde 1984 yılında tamamladı.

TV360, 24TV ve TRT gibi çeşitli televizyon programlarında; doğal şampuan yapımından, biber ve domates yetiştirmeye, doğal bulaşık deterjanı yapımından çim döşeme ve ekme konuları hakkında verdiği bilgilerle ilgiyle takip edildi.

Erkan Şamcı, 4 Şubat 2022 tarihinde koronavirüs hastalığına bağlı olarak 63 yaşında hayatını kaybetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN