Gökhan Gencebay kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Gökhan Gencebay kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Orhan Gencebay'ın ikinci oğlu Gökhan Gencebay, annesi Sevim Emre'nin izinden giderek oyuncu oldu. Magazin basınından uzak kalmayı tercih eden deneyimli isim, hayatının yarısını ABD'de geçiriyor. İşte, Gökhan Gencebay biyografisi...

Orhan Gencebay'ın ilk evliliğinden 'Altan', ikinci evliliğinden 'Gökhan' adında iki oğlu bulunuyor. Altan Gencebay, Kervan Plak'ın başına geçerken, Gökhan Gencebay ise oyuncu oldu. Nispeten geç yaşta aktör olmaya karar veren ünlü oyuncu, 2019'dan itibaren çeşitli dizilerde rol aldı.

İstanbul Beşiktaş'ta kız arkadaşı Seda Han Özmen'in kullandığı araca yol vermeyen taksici ile aralarında çıkan tartışma neticesinde bıçaklanarak yaralanan Gökhan Gencebay, kalbinden yaralanmaktan son anda kurtulmuştu.

SEDA HAN ÖZMEN İLE GÖKHAN GENCEBAY NİŞANLANDI

Gökhan Gencebay, 2016 yılından bu yana aşk yaşadığı Seda Han Özmen ile aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlandı. Güzel haberi sosyal medya hesabından duyuran Sevim Emre, "Günün adı mutluluk. Mutluluk ve başarı seninle olsun. Benim Aslan parçam, nefesim, efendi oğlum. Yavrularım benim, Rabbim nazarlardan korusun sizi" mesajını yazdı.

2021-07-06-162444.jpg
Orhan Gencebay, Gökhan Gencebay, Sevim Emre

GÖKHAN GENCEBAY'IN HAYAT HİKAYESİ

14 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Gökhan Gencebay aslen Samsunludur. Annesi aktris Sevim Emre, arabesk şarkıcısı Orhan Gencebay'dır.

İngiltere'nin başkenti Londra'da Harrow School'da İngilizce dil eğitimini tamamlamasının ardından lisans eğitimini Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümünde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi'nde işletme üzerine yaptı.

1996'dan beri grafiti ile ilgilenen ve sokaklarda birçok grafitiye imza atan Gökhan Gencebay, ABD ve Avrupa ülkelerinde grafiti üzerine çalışmalarda bulundu. Pera müzesi başta olmak üzere Türkiye'de ve Avrupa'nın birçok şehrinde sergilere katıldı.

Gökhan Gencebay, ünlü oyuncu ve eğitmen Ayla Algan'dan 1,5 yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca farklı dönemlerde Mark Levitas, Erol Babaoğlu ve Burak Sarımola'dan da oyunculuk ve kamera önü dersleri aldı.

2019 yılında yayınlanan Nöbet dizisinde 'Oğuz Berhudar' rolüyle beğeni topladı. 2021 yılında izleyicisiyle buluşacak 'Barbaroslar' dizisinde rol alacak.

127174403-197146065200557-8954212871372612666-n.jpg
Gökhan Gencebay ve Seda Han Özmen

ÖZEL YAŞAMI

1981 doğumlu olan Gökhan Gencebay, 2021 yılı itibarıyla 40 yaşındadır.

2016 yılından beri beraber olduğu Seda Han Özmen ile 2021 yılında nişanlandı.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @g.gencebay kullanıcı adıyla yer almaktadır.

GÖKHAN GENCEBAY DİZİLERİ

2019 - Nöbet
2021 - Barbaros

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN