Kemal Yıldız kimdir, kaç yaşında? Kemal Yıldız ne iş yapıyor?

Kemal Yıldız kimdir, kaç yaşında? Kemal Yıldız ne iş yapıyor?

Yeşilçam’ın Afroditi ünlü oyuncu Banu Alkan, iş insanı Kemal Yıldız ile nişanlandığını açıklamıştı. Eylül ayında dünya evine girecek olan Banu Alkan'ın düğünün Fransa'da olacağı öğrenildi. Son günlerde aşk sarhoşu olan Banu Alkan'ın evleneceği iş insanı Kemal Yıldız hakkında da aramalar oldukça çoğalmaya başladı. Kemal Yıldız'ın kaç yaşında olduğu ve ne iş yaptığı çok sayıda kişi tarafından merak ediliyor.

Kemal Yıldız kimdirTürk sinemasının ünlü oyuncularından Banu Alkan, bir süredir boş olan kalbini iş insanı Kemal Yıldız ile doldurdu. İstanbul'da bir mekanda tanıştığı kemal Yıldız ile evlenmeye karar veren Yeşilçam'ın Afroditi, sevgilisiyle evliliğe ilk adımı atarak kendi aralarında nişanlandılar.

Çiftin nikahlarını Fransa'da kıymak istedikleri öğrenilirken Banu Alkan’ın evlilik hazırlığında olduğu Kemal Yıldız'ın kim olduğu da magazin severler tarafından merak edildi.

Kemal Yıldız kimdir

Kemal Yıldız kimdir, kaç yaşında?

Türk sineması oyuncusu 64 yaşındaki Banu Alkan kendisinden 20 yaş küçük iş insanı Kemal Yıldız ile İstanbul'da bir mekanda tanıştı. Hollanda'da iş yaptığı öğrenilen Kemal Yıldız'ın Banu Alkan’ın yanına oturmak istediği ve Banu Alkan'ın da ilk başta George Clooney’e benzettiği 1.98 boyundaki genç ve yakışıklı erkeğe ilk görüşte aşık olduğu söyleniyor.

44 yaşındaki iş insanı Kemal Yıldız'ın Hollanda'ya geri dönmesinin ardından 3 gün geçtikten Yıldız ile Düsseldorf’da yeniden görüşen Banu Alkan onunla ayrı kalmak istemediğini anlıyor ve Hollanda'ya sevgilisinin yanına taşınıyor.

Kemal Yıldız kimdir

Bir ara Belçika tatiline giden Banu Alkan burada sevgilisinden evlenme teklifi alıyor ve çift kendi aralarında nişanlanıyorlar. Mutluluk sarhoşu olan Banu Alkan'ın bir kez evlenen ve daha sonra boşanan Kemal Yıldız ile Fransa'da evnelmek istediği öğreniliyor. Bir kız babası olan Kemal Yıldız'ın aslen Mersinli olduğu anne tarafının da Samsunlu olduğu bilgisine ulaşılıyor. Ailesinin kendisi doğmadan önce Hollanda'ya gittiği ve Kemal Yıldız'ın da Hollanda da dünyaya geldiği gelen diğer bilgiler arasında. Hollanda'da inşaat sektöründe iş yapan Kemal Yıldız'ın çok büyük projelerde imzası olduğu ve bu sayede adını duyurduğu biliniyor. Yıldız'ın inşaat sektörü haricinde dünyanın bir çok ülkesinde de yat sattığı konuluşuyor.

Banu Alkan ve Kemal Yıldız Eylül'de Fransa'da evleniyor!

Banu Alkan ve Kemal Yıldız'ın Eylül ayının ikinci haftası gibi Fransa Konsolosluğu’nda nikah yaptıktan hemen sonra yine Fransa’da kiralanan tarihi bir binada düğün yapacakları öğrenildi. Çok özel davetlilerin katılacağı düğünde Banu Alkan'ın gelinlik giyeceği ve özel tasarım için şimdiden sipariş verdiği söyleniyor.

Magazin kulislerinde ise Afroditin Donald Trump’ın eşi Melania Trump’un evlendiği sırada giymiş olduğu gelinliğin aynısını diktidiği söylentileri dolaşıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN