Meltem Yılmazkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Meltem Yılmazkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Güldür Güldür Show'da Mehtap karakteriyle bilinen Meltem Yılmazkaya, oyunculuğu kadar müziğe olan ilgisiyle de dikkat çekiyor. 2016 yılında Kendime Yalanlar adlı bir single şarkı yayınlayan ünlü oyuncu, amatör olarak seslendirdiği şarkıyı Youtube'da paylaştı. İşte, Meltem Yılmazkaya biyografisi...

Verdiği bir röportajda, anaç bir karakter olduğunu belirten Meltem Yılmazkaya; romantik, pozitif ve sakin biri olduğunu ve bunun zaman suistimal edildiğini dile getirdi. Güldür Güldür Show'da oynadığı şarkıcı karakterlerde güçlü sesiyle beğeni toplayan ünlü oyuncu, kendi yazdığı şarkılarının hayatındaki aşklardan ve savaşlardan damıtılarak kağıda döküldüğünü söyledi.

31 Mayıs 2021 günü babasını kaybeden Meltem Yılmazkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün gece babamı kaybettik. Yarın defnedilecek. Mesaj ve telefonlara dönemiyorum. Kusuruma bakmayın. Allah herkesten razı olsun" ifadelerine yer verdi.

MELTEM YILMAZKAYA'NIN HAYATI

27 Kasım 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Çocuk yaşlarda tiyatro kurslarına gitti. 13 yaşında animatörlük yaptı. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde tamamladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuğa başladıktan sonra bazı sanat okullarında drama dersleri verdi.

İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında Aile Saadeti adlı dizide Fitnat karakterini oynayarak yaşadı. Aynı yıl Benim Annem Bir Melek dizisinde Berivan rolüyle ekranlara geldi.

2010 yılında Şen Yuva, 2011 yılında Adım Bayram Bayram, 2012 yılında Aşkın Halleri, 2013 yılında Aldırma Gönül dizilerinde oynadı.

2013 yılından beri ekranlara gelen Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alıyor. Sevilen tiyatro programında Mehtap karakteriyle hafızalarda yer edindi.

2016 yılında Kendime Yalanlar adlı single çıkardı.

ÖZEL YAŞAMI

1984 doğumlu olan Meltem Yılmazkaya, 2021 yılı itibarıyla 37 yaşındadır ve bekardır.

Meltem Yılmazkaya 1.59 metre boyunda, 53 kilo ve yay burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @meltemyilmazkaya, Twitter'da @meltemyilmazkay kullanıcı adıyla yer almaktadır.

MELTEM YILMAZKAYA DİZİLERİ

2009 - Aile Saadeti
2009 - Benim Annem Bir Melek
2010 - Şen Yuva
2011 - Adım Bayram Bayram
2011 - 5'er Beşer
2012 - Aşkın Halleri
2013 - Aldırma Gönül

MELTEM YILMAZKAYA FİLMLERİ

2015 - Dedemin Fişi
2016 - Kaçma Birader
2018 - Cici Babam

MELTEM YILMAZKAYA APARTMAN SOHBETLERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN