Meriç Erkan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, şimdi nerede ve neler yapıyor?

Meriç Erkan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, şimdi nerede ve neler yapıyor?

Meriç Erkan, yaşam biçimi ile beraber ismini de değişirdi. Mahmut Erkan adını alan Meriç Erkan, Nasuh Tövbesi ederek hayatını bambaşka bir boyutta sürdürmeye karar verdiğini açıkladı.

Bir dönem yayınlanan şov programlarının yarışmacısı olarak tanındı. Ahu Tuğba ile olan birliktelikleri çok konuşuldu. Şimdilerde; hayata bakış açısını, yaşam tarzını, görüşünü, görünüşünü ve ismi dahil olmak üzere birçok özelliğini değiştirdiğini açıklayan Erkan, yeni bir kimliğe büründü. Verdiği bir röportajda değişimini anlatarak, şunları söyledi: Mahmut Erkan olarak doğup böyle yaşamak isterdim. Hiç kimse pişman olacağı şeyleri yapmasın, sonra çok üzülürler..."

MERİÇ ERKAN'IN HAYATI VE KARİYERİ

Meriç Erkan, 2 Temmuz 1969 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi.

İlköğretimini de Samsun'da tamamladı.

1987 yılında Samsun Maltepe Lisesi'nden mezun olduktan sonra ajanslarda modellik yapmaya başladı.

Adını Kuşum Aydın'ın (Aydın Uğurlular) sunduğu program vasıtasıyla duyuran Meriç Erkan, Ahu Tuğba ile yaşadığı birliktelik ile hatırlanıyor.

Bir süre sonra "Esra Erol'da" adlı izdivaç programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan, program hakkında çeşitli iddialarda da bulundu.

Meriç Erkan, renkli televizyon dünyası deneyimlerinin ardından inzivaya çekildi ve ekranlarda yer almadı.

1.jpg

MERİÇ ERKAN'IN AÇIKLAMALARI

"Aslında ben aynı adamım, aynı beden; ama hayat insanı başka taraflara çekiyor. Daha önce bazı yayın kuruluşları görüşmek istediler; ancak bu son görüntümden; daha doğrusu mutluluk duyduğum İslamiyet'e uygun görünüşümden dolayı çıkmak istemedim. Önceleri ekranda bulunduğum konsepteki her şeye Nasuh Tövbesi edip başka bir hayata geçtim. Rabbim diyor ki: 'Bir günahına tövbe edip, onu bir daha tekrar etmeyeni ben affettim.' Ben de diyorum ki O, sözünden dönmez kurban olduğum Allah. O, beni affetti; ama ben bundan sonra haylazlık yaparım, o günahlarıma devam ederim veya tövbemi bozarım... İşte, o zaman Rabbimin 'Kahhar' ismi de var. Cezayı da hak ederim o zaman. Biz de bu yoldan geçtiğimiz için kimseyi yadırgamıyorum ama Rabbim o gözleri açtırsın. Son binilecek araç cenaze arabası, son giyilecek kıyafet kefen, son yıkanılacak yer gasilhane, son ev kabir olacak...

Oğluma devamlı söylüyorum: "Oğlum mümin mümini, Müslüman Müslüman'ı uyarmalı, sen de beni uyar. Benim de hatalarım vardır, biz birbirimizi uyaracağız". Her zaman şu lafı söylüyorum savunma olarak; ben bunları tamamen senin iyiliğin için söylüyorum. Senin Allah'ın rızasını kazanman için. Çünkü bana öbür dünyada çok kızarsın bunları sana söylemezsem. Faydalı adam olmak için oku, ilmini yap, kendini güzelce yetiştir, ahlaklı ol, hırsızlık yok, kötü laf yok, küfretme, arkadaşlarını düşün, incitme, maç oynarken bile sakatlamamaya çalış. Kul haklarına dikkat et, sen gerçekten iyi bir Müslüman isen bunu hareketinle de göster."

meric-erkan-son-hali.jpg

MERİÇ ERKAN'IN ÖZEL YAŞAMI

1969 tarihinde doğan Meriç (Mahmut) Erkan, 2022 yılı itibarıyla 53 yaşında.

Erkan, yengeç burcu.

Sosyal paylaşım platformlarında yer almayan ünlü ismin bir oğlu var.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN