Nilay Toprak kimdir? Nilay Toprak kaç yaşında, nereli? Sosyal medya fenomeni Nilay Toprak'ın hayatı ve biyografisi

Nilay Toprak kimdir? Nilay Toprak kaç yaşında, nereli? Sosyal medya fenomeni Nilay Toprak'ın hayatı ve biyografisi

Sosyal medya fenomeni Nilay Toprak hakkında araştırmalar devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım sonrasında merak edilen isimler arasında yer alan Nilay Toprak’ın nereli olduğu, kaç yaşında olduğu araştırılıyor. İşte Nilay Toprak hakkında merak edilen tüm detaylar…

Motosikletli 4 kişinin saldırısına uğrayan Nilay Toprak'ın sosyal medya hesabı üzerinden bu görüntüleri paylaşması sonrasında ünlü fenomen hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Deniz Toprak’ın kız kardeşi olan Nilay Toprak hakkında merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte Nilay Toprak hakkında merak edilen tüm detaylar…

NİLAY TOPRAK KİMDİR?

1986 yılında Siirt Kurtalan'da dünyaya gelen Nilay Toprak, Deniz Toprak'ın kız kardeşidir. Sosyal medya fenomeni olan Nilay Toprak 36 yaşındadır. Aslen Siirtli olan sosyal medya fenomeni oyuncu, şarkıcı ve tiyatrocu olarak da sahnelerde yer alıyor.

Anadolu Kız Meslek Lisesi resim bölümünü bitiren Nilay Toprak,Edirne Trakya Üniversite Serigrafi Bölümü'ne girdi ancak bölümü tamamlamadı. 6 yıl boyunca karate yapan ünlü fenomen, 4 yılda tekvando sporu ile uğraştı. Nilay Toprak, 2 yıl boyunca aerobik eğitmeni, 3 yılda siyah kuşak olarak acemilere eğitim verdi.

Nilay Toprak Kimdir

Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk dersi olan Nilay Toprak, Instagram üzerinden yayınladığı videolar ile büyük bir takipçi kitlesine ulaştı. "Şive Mizahı" videoları ile sektöre giriş yapan Nilay Toprak, Sinan Çetin'in Propaganda2 isimli sinema filminde Nazike karakterini canlandırdı. Çektiği videolardan sonra muhabirlik teklifi olan Toprak, farklı programlar için skeçler kurguladı.

Sosyal medyada oldukça aktif isimler arasında yer alan Nilay Toprak'ın Instagram hesabında 1 milyon takipçisi yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN