Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman? İşte 15 bin öğretmen atama takvimi

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman? İşte 15 bin öğretmen atama takvimi

Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu mülakat yerleri için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) çevrildi. 15 bin öğretmen adayı, başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde sözleşmeli olarak ihtiyaç görülen yerlere atanacak. İşte, Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri sorgulama...

Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları devam ederken mülakat yerleri Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanacak. Başvuru işlemlerini gerçekleştiren adaylar bir yandan son hazırlıklarını yaparken bir yandan da mülakat yerlerinin ne zaman açıklanacağını heyecanla bekleniyor.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU SON GÜN NE ZAMAN?

Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tercihleri ve ön başvurular için verilen süre dolmak üzere. Takvime göre, başvuruların ardından mülakat yerlerinin ataması için süreç devam edecek.

Duyuruya göre 15 bin öğretmen atama başvuruları için son gün 8 Ekim 2021 olarak belirlendi.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezleri 25 Ekim 2021 Pazartesi günü ilan edilecek. Sözlü sınavlar, 12-27 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMALARI NE ZAMAN?

Öğretmen adaylarının atama tercihleri 21-26 Ocak 2022'de alınacak ve atama sonuçları 31 Ocak 2022'de açıklanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN