Antalya'da bir otomobil fırına daldı

Antalya'da bir fırına içeride müşteriler ve çalışanlar bulunurken otomobil daldı. Aynı fırında ikinci kez gerçekleşen olaydan sonra fırın sahibi, "iş yerinin önüne bariyer koyacağız" dedi. O anlar ise iş yerindeki güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Antalya'da bir otomobil sürücüsü, içerisinde müşterilerin ve çalışanların bulunduğu bir anda fırının içine daldı.

"DAHA ÖNCESİNDE DE BÖYLE BİR KAZA OLMUŞTU"

Edinilen bilgilere göre sürücüsü belirlenemeyen 07 P 2051 plakalı aracın sürücüsü, kavşak sisteminden U dönüşü yapmak istedi ve kontrolden çıkarak iş yerinin içine daldı. Otomobilin ön kapıdan girmesiyle savaş alanına dönen iş yerinin sahibi ise bunun gibi bir kazanın 3 yıl önce de yaşandığını söyledi.

"MASALARIN KAPIYA UZAK OLMASIYLA CAN KAYBI ÖNLENDİ"

Masaların kapıya uzak olmasıyla büyük can kaybı önlenirken iş yerine dalan aracın sahibinin ise şok yaşadığı görüldü. Öte andan fırının içine otomobil dalmış olsa da masasında hiçbir şey olmamış gibi telefonla konuşmaya devam eden adam ise gözlerden kaçmadı.

"İŞ YERİNİN ÖNÜNE BARİYER KOYACAĞIZ"

Fırın sahibi Serhat Develi, 3 yıl önce benzer bir otomobilin iş yerlerine girdiğini hatırlatarak, “Öğle saatlerinde tezgahta çalışıyorduk, içeride müşteriler de vardı. Bir anda bir otomobilin bize doğru geldiğini fark ettik. Bir bayan sürücü fren yerine gaza basmış, iş yerimize girdi.

Bu ikinci kazamız oldu. Allah’tan kimseye bir şey olmadı çok şükür. Aracın çarptığı yerin yakınında müşteri vardı, o da panik oldu. Sürücü şoka girmişti, içeri girdi baktı.

İş yeri önüne bariyer koyacağız yoksa iş kötü olacak. Allah’tan yaralı ve can kaybımız yok" dedi.