Ayhan Sefer Üstün KARAR TV'de soruları yanıtadı

Gülay Erdemli konuğu Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ayhan Sefer ile gündemi değerlendirecek. Canlı yayın 12 Mayıs Cuma günü 11.30'da gerçekleştiriliyor. Gündemin öne çıkan haber başlıkları aşağıdaki gibidir;

➣Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla “Önümüze hangi tuzak kurulursa kurulsun, ülkemize hizmet etmekten vazgeçmeyiz. Hangi saldırılarla karşılaşırsak karşılaşalım, milletin iradesine ve demokrasimize gölge düşürmeyiz. Gerektiğinde 15 Temmuz gecesi olduğu gibi, hayatımız pahasına istiklâl ve istikbalimize sahip çıkarız” dedi.

➣Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçimlere son 2 gün kaldı. Tansiyonun yükseldiği son günlerde cumhurbaşkanı adaylarından peş peşe açıklamalar geliyor. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine ait montajlı bir videoyu gerçekmiş gibi anlatmasına tepki gösterdi.

➣Türkiye'de 14 Mayıs seçimlerine 2 gün kala piyasalarda da hareketlilik sürüyor. Siyasetteki dengelerin değişmesiyle perşembe gününü yüzde 12,67 seviyesinden tamamlayan Dolar/TL’nin gecelik ima edilen oynaklığı bu sabah 88,3 ile 16 ayın en yüksek seviyesine tırmandı.

➣Pazar günü gerçekleşecek olan ve tüm Türkiye'de büyük bir heyecanla beklenen genel seçimler sadece Cumhurbaşkanı'nı belirlemeyecek. Seçimin ardından bakan yardımcılarından, ekonomi ve güvenlik bürokrasisine, valilerden büyükelçilere kadar yüzlerce bürokratın görev süreleri sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN