Balık tuttuğunu zannetti, oltayı çekince şoke oldu! Havada uçan hayvan, oltaya takıldı

Balıkçının oltasına saldıran yarasa, kancaya takıldı. Olay karşısında büyük şaşkınlık yaşayan balıkçı, yarasayı kurtarıp doğaya saldı. İşte detaylar...

İzmit'te balığa giden bir grup arkadaş, oltasını tavuk parçası takarak suya attı. Balık geldiğini zannederek oltasını çeken adam, takılan yarasayı görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Ardından eldiven takan adam, yarasayı kancadan kurtardı. Kısa bir pansumanda yapan adam daha sonra yarasayı doğaya geri saldı.

oltaya-yarasa-takildi-5.jpg

OLTASINA BALIK YERİNE YARASA TAKILDI

Onedio'da yer alan habere göre, balık tutmak için deniz kenarına gittiğini belirten adam, "Balık tutmak için kancaya tavuk parçası taktım. Olta hareketlenince balık vurdu zannettim ve çekmeye başladım. Çekince görüm ki balık yerine yarasa takılmış. Gündüz vakti gerçekten şaşırdım. Eldiven taktım ve yarasayı kurtarıp doğaya saldım" dedi.

oltaya-yarasa-takildi-1.jpg

oltaya-yarasa-takildi-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN