Bülent Tuncay: Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde şansı yok | Basın Tribünü

Bülent Tuncay, Şenol Kaluç ve Gökhan Aktürk futbol dünyasındaki son gelişmeleri Basın Tribünü'nde yorumladı. Süper Lig şampiyonasının sona ermesinden sonra, üç büyük takımı nelerin beklediği ele alındı. Bülent Tuncay, " Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde şansı yok, gelecek yıl içinde en rahat takım ise Fenerbahçe gözüküyor" dedi.

Bülent Tuncay, Şenol Kaluç ve Gökhan Aktürk, KARAR TV'de izleyicileri ile buluştu. Futbol gündemindeki son gelişmeler, KARAR TV'nin sevilen programı Basın Tribünü'nde konuşuldu.

Süper Lig sonrası Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi bundan sonraki süreçte neyin beklediği tartışıldı. Bülent Tuncay, "Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde şansı yok, gelecek yıl içinde en rahat takım ise Fenerbahçe gözüküyor" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN