İki kupa kazanan Beşiktaş borsada kaybetti

İki kupa kazanan Beşiktaş borsada kaybetti

Süper Lig'i şampiyonu olan Beşiktaş, borsada kayıpları oynadı. Beşiktaş'ın hisseleri Mayıs ayında yüzde 33,3 değer kaybetti. Geçen ay yatırımcısına en fazla kazandıran ise Trabzonspor oldu.

Spor endeksi, Mayısta yüzde 0,9 değer kazandı. Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş, yeşil sahalardaki bu başarısını borsaya taşıyamadı. Beşiktaş'ın hisseleri mayıs ayında yüzde 33,3 değer kaybetti. Beşiktaş böylece yatırımcısına tek kaybettiren spor şirketi oldu.

Analistler, Beşiktaş'ın mali yapısındaki sıkıntıların hisse performansını etkilediğini belirtti.

EN ÇOK TRABZONSPOR KAZANDIRDI

Geçen ay yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi yüzde 33 ile Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği oldu. Analistler, Trabzonspor'un bu sezon forma satışına yönelik olumlu beklentiler ve gerçekleştirdiği transferlerle borsada başarılı bir performans sergilediğini belirtti.

Bu dönemde, Fenerbahçe Futbol AŞ'nin hisseleri yüzde 18,5, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar'ın hisseleri yüzde 3,2 artış kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN