En iyi 10 kulüp logosu belli oldu! Türkiye’den 2 takım var

En iyi 10 kulüp logosu belli oldu! Türkiye’den 2 takım var

İngiliz The Sun gazetesi, gerçekleştirdiği anket sonucu dünyanın en iyi kulüp logolarını seçti. Türkiye’den Fenerbahçe ve Beşiktaş, ilk 10’a girdi.

The Sun tarafından yapılan ankete göre en iyi 10 futbol kulübünün logoları oylandı.

Fenerbahçe’nin aldığı 76 bin 400 oyla 5’inci, Beşiktaş’ın 34 bin 400 oyla 10’uncu sırada yer aldığı listenin başında Fas’tan Raja Casablanca kulübünün logosu yer alırken. Raja Casablanca’nın 3 milyon 500 bin oy aldığı belirtildi.

İşte The Sun’a göre dünyanın en güzel 10 kulüp logosu ve aldıkları oy sayısı:

1. Raja Casablanca (Fas) 3 milyon 500 bin

2. Al Ahly (Mısır) 3 milyon

3. Fluminense (Brezilya) 169 bin 200

4. Real Madrid (İspanya) 134 bin 200

5. Fenerbahçe (Türkiye) 76 bin 400

6. Liverpool (İngiltere) 75 bin 900

7. Barcelona (İspanya) 74 bin 900

8. Colo-Colo (Şili) 66 bin 800

9. CSKA (Rusya) 42 bin 900

10. Beşiktaş (Türkiye) 34 bin 400

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN