Bi' Karar Ver'de Gündem Konuşuldu

Bi' Karar Ver programında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur gündemi CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile değerlendirdi.

Bi' Karar Ver programında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur gündemi CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile değerlendirdi. 20 Aralık 11.00'de gerçekleştirilecek canlı yayının konu başlıkları aşağıdaki gibidir;

➢Bu da oldu, Google İmamoğlu'nu Görevden Aldı!

➢CHP İmamoğlu'na getirilen 'Siyasi Yasak' kararını onaylayacak mı? ➢Altılı masa İmamoğlu'nu aday olarak gösterir mi?

➢İmamoğlu'na getirilen yasak altılı masayı nasıl etkileyecek?

➢"Erdoğan'ın adaylığı konusunda çalışma yaptırdım. Ama açıklama yapamam ihsas-ı rey olur" diyen YSK Başkanı Muharrem Akkaya'ya tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Böyle bir açıklama yapması kabul edemez, YSK'ya da güvenmiyoruz yargıya da güvenmiyoruz" dedi.

➢YSK Başkanı'na bir tepki de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Davutoğlu, "İmamoğlu'nun aday olacağını nereden duydu. Önüne dosya mı geldi? Neden görüş beyan ediyor?" dedi.

➢YSK'ya bir tepki de Yeni Şafak Gazetesi'nden geldi. "YSK, bu araştırmanın sebebini açıklasın" dedi. Ankara'da gazetecilerle buluşan Kılıçdaroğlu, ikinci kez masa isterse 'aday olurum' dedi.

➢Merkez Bankası'nın faiz indirimini savunan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, "Faiz artışı olsaydı yatırım duracak üretim azalacaktı" dedi.

➢Erdoğan'ın gündeminde yine altılı masa var. Erdoğan, "Altılı masa çöktü çöküyor, yürümeye mecali yok." dedi.

➢Bugün (20 Aralık) Asgari ücret tespit komisyonu üçüncü kez toplanıyor. İlk toplantısını 7 Aralık , ikinci toplantısı 14 Aralık'ta yapan komisyonun işçi temsilcisi Türk-İş açlık sınırı olan 7 bin 785 liranın üzerinde bir rakamla pazarlığa oturdu. Bakan Vedat Bilgin ise beklentinin 8 bin bandında olduğunu ifade etmişti.

➢Enflasyonun önümüzdeki dönem baz etkisiyle düşeceği söyleniyor. Fiyatlar düşecek ve vatandaş rahatlayacak mı?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN