Dağa tırmanan dağcıya ayı saldırdı! Yumruk yumruğa yapılan kavgayı ise dağcı kazandı fakat...

Sosyal medyada viral olan görüntülerde Japonya'nın Futago Dağı'nda bir dağcıya ayının saldırdığı görüldü. Ayıyı uzaklaştırmak isteyen dağcının ayıyı yumruk atarak kışkırtmaya çalıştığı o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Futgao Dağı'nda dağcı ile bir ayı adeta tekme tokat kavga etti.

Japonya'da bir dağcı, Futago dağına tırmandığı esnada bir ayı ile karşılaştı. Ayıyı görmesinin ardından panikleyen adam bağırmaya başlarken kendisine saldıran ayıyı ise yumruk atarak uzaklaştırmaya çalıştı.

AYIYA YUMRUK ATTI

Dağa tırmanmaya devam eden adam başta ayıdan uzaklaşmış gibi gözükse de, kendi bölgesini savunduğu düşünülen ayı dağcının peşini bırakmadı. Dağcı tırmandıkça dağa tırmanan ayı, son bir kez daha dağcının üzerine atlayıp yumruk yiyerek geri püskürtüldükten sonra dağcıyı serbest bıraktı.

KENDİSİNİ SAVUNMAK ZORUNDA KALDI

Olayın ardından açıklama yapan dağcı, ayının bölgesini işgal ettiğini kabul etti fakat aynın saldırmasının ardından kendisini savunmak zorunda kaldığını da belirtti. Dağcının aynı karate ve başka dövüş sanatlarıyla da uğraştığını belirtirken ayının bu saldırısında öğrendiği şeylerin kendisine fayda sağladığını belirttiği aktarıldı.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.