Direksiyon başında fenalaşan sürücüyü çevredekiler kurtardı

ABD'nin Florida eyaletinde gerçekleşen olayda bir sürücü direksiyon başındayken fenalaştı ve bayıldı. Araç, sürücünün bilincini kaybetmesiyle trafikte hareket etmeye başlarken çevrede bulunan vatandaşlar durumu fark edince seferber oldu ve aracı durdurup rahatsızlanan sürücüye yardım ettiler. O anlar ise böyle kaydedildi.

ABD'nin Florida eyaletinde gerçekleşen olayda kadın bir sürücü direksiyon başındayken rahatsızlandı ve kendinden geçmesinin ardından aracı dört yol ağzına, trafiğe daldı.

Edinilen bilgilere göre kadının arkadaşı olduğu ve başka bir araçta olduğu belirtilen iş arkadaşı, durumu fark ettiği anda trafiğe dalan aracın peşinden koşmaya başladı. Çevredekiler ise durumu görünce yardım etmek adına seferber oldu ve birkaç kişinin de yardımıyla hareket eden araç durduruldu ve aracın içindeki rahatsızlanan kadına ulaşıldı.

Araca ulaştıklarında rahatsızlanan kadından tepki alamadıkları görülen yardımsever vatandaşlar, aracı yol kenarına çekerek hem trafiği hem de kadının güvenliğini sağlıyor.

"BAŞTA TEPKİ VERMEDİ"

Kadına yardım edenlerden biri olan ABD ordusunda görevli Juan Chavez, "Onun baygın olduğunu öğrendiğimde bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm. Camı açamadık, videoda birisinin camı açmaya çalıştığını görebilirsiniz fakat açamadık ama benim arabamda camları kırmak için bir alet vardı. Kapıyı açtığımızda kadın başlangıçta tepki vermiyordu, daha sonra kendine geldi" yorumlarında bulundu.

Rahatsızlanan kadının durumunun iyi olduğu öğrenilirken o anlar ise böyle kaydedildi.