Murat Karayalçın KARAR TV'de soruları yanıtladı

KARAR TV hafta içi her gün canlı yayınlarını Youtube platformu üzerinden yapıyor. Bugün saat 11.30'da gerçekleştirilecek canlı yayının konuğu ise Dışişleri Eski Bakanı Murat Karayalçın oluyor. Gülay Erdemli ile Orta Dalga programının konuğu olan Karayalçın sorulara yanıt verecek.

KARAR TV ayrıştırma, ötekileştirme yapmadan toplumun bütün kesimlerine yer verir, adalet, hukuk, eşitlik gibi toplumun sorunlarını dile getirir. Hafta içi her gün canlı program yayınları, gündemi belirleyen tartışma programlarıyla kamuoyuna doğru ve tarafsız bir bakış sunar.

Gülay Erdemli ile Orta Dalga programında siyasette öne çıkan ifadeler, Türkiye'nin gündemindeki en sıcak gelişmeler paylaşılıyor. 20 Ocak Cuma günü saat 11.30'da ise konuğu Dışişleri Eski Bakanı Murat Karayalçın oluyor.

Gündemin öne çıkan soru başlıkları ise aşağıdaki gibidir;

➣Ekrem İmamoğlu'na açılan davalar nasıl bir hasar yarattı?

➣İmamoğlu, Anadolu turuna çıkıyor

➣Muhalefetin farklı cumhurbaşkanı adayı çıkarması Altılı Masa'nın gündeminde mi?

➣Cumhurbaşkanı Meclisi Feshedebilir Mi?

➣Altılı Masa adayını açıklayabilir mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN