Fatih'te lüks otomobil sürücüsü arkadan çarptığı taksiciyi bıçakladı

İstanbul Fatih Balat'ta lüks otomobil sürücüsü ve taksicinin karıştığı kaza karakolda bitti. Lüks otomobil sürücüsü tartışmanın alevlenmesi üzerine belindeki bıçağı çıkartarak taksiciyi bıçakladı. Yaralanan taksici hastaneye kaldırılırken otomobilin sürücüsü ise gözaltına alındı. O anlar ise çevredekiler tarafından böyle kaydedildi.

İstanbul Fatih Balat’ta taksiciye arkadan çarpan otomobil sürücüsü sinirlenerek taksiciyi bıçakladı.

Olay, Balat Mürselpaşa Caddesi’nde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, lüks otomobil kullanan sürücü trafikte önünde seyreden taksiye arkadan çarptı ve kazanın ardından iki sürücü arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken iki taraf da birbirlerine yumrukla saldırdı.

Çevredekilerin olaya dahil olması üzerine lüks otomobil sürücüsü o anda belinden çıkardığı bıçakla taksi şoförünü karnından ve bacağından yaraladı. Yaralı şoför kanlar içerisinde yere yığılmasının ardından ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bıçaklanan taksi şoförü sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise otomobilin sürücüsünü elindeki bıçağıyla beraber gözaltına aldı ve konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Yaşanan bıçaklı kavga çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Kaydedilen o görüntülerde, sürücülerin birbirlerini yumruklaması ve kavganın şiddetlenmesi ile taksi şoförünün kanlar içerisinde yere yığılması görülüyor. Daha sonra ise Polis ekipleri sürücüyü gözaltına alıyor.