Gaziantep'te yaşanan kazalar bu kadar da olmaz dedirtti

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde yaşanan ve dikkatsizlik nedeniyle yaşanan 14 ayrı trafik kazasını paylaştı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan bu kazalar saniye saniye kaydedilirken o görüntüleri görenler ise yok artık tepkilerini verdi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca kaydedilen 14 ayrı trafik kazası görüntülerini paylaştı ve kazaların sürücülerin dikkatsizliği yüzünden yaşandığını belirtti.

İl Emniyet Müdürlüğüne ait sosyal medya hesabındaki görüntülerde, "Trafik kurallarına saygı, insanlığa saygıdır. Yayaya yol verelim saygılı olalım. Dikkat, sabır, kural. Lütfen dikkatle, sabırla, kurallara uyalım" uyarısı yapan Emniyet Müdürlüğü sürücüler ve yayaların yaptığı dikkatsizliklere dikkat çekti.

"BİRÇOK İHLAL YAPILDIĞI GÖZLERDEN KAÇMADI"

Emniyet, kent merkezindeki GATEM Kavşağı, Üniversite Bulvarı, Fatih Mahallesi, Şahintepe Mahallesi, Pancarlı Mahallesi, Yeşilvadi Yolu, Rasaf Yolu, Havalimanı Yolu, Gazikent Mahallesi, Binevler Mahallesi, Belkıs Mahallesi, Çıksorut Mahallesi ve Merveşehir Mahallesi meydana gelen 14 ayrı trafik kazasında hız, şerit ve ışık ihlallerinden zincirleme kazalara kadar birçok görüntü yer aldı.

O anlar ise böyle kaydedildi.