Hasta taşıyan ambulans otomobil ile çarpıştı: Sürücü "ambulansta hasta yok" dedi

İstanbul'da hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan bir ambulans son anda önüne kıran otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrasında ise ambulanstaki hastanın yakınlarıyla kaza yapan sürücünün yakınları arasında "ambulans boş" denmesinin ardından tartışma yaşandı. Yaşanan o anlar ise saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Fatih'te meydana gelen olayda hastaneye hasta yetiştiren bir ambulans aniden önüne kıran otomobil ile çarpıştı.

Fatih Vatan Caddesi üzerinde meydana gelen kazada iddialara göre hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan ambulansın önüne aniden bir otomobil çıtı ve araçlar çarpıştı. Kazada sadece maddi hasar meydana gelirken kaza sonrasında ise aracından inen sürücünün sağlık görevlilerine "Ambulansta hasta yok, sirenleriniz açık gitmeye çalışıyorsunuz" demesinin ardından sinirler gerildi.

"KOLUNDAN TUTARAK HASTAYI GÖSTERDİ"

Ambulansta bulunan hastanın yakını olan bir kişi ise otomobildeki kadının kolundan tutarak ambulansın içerisinde bulunan hastayı göstermeye gitti. Kısa süren tartışma ise tarafların aralarında anlaşarak olay yerinden ayrılmasının ardından sona erdi ve kilitlenen trafik tekrardan normale döndü.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.