Hırsızdan iş yeri sahibine şaka gibi not: Hakkını helal et abilerin gülü

Antalya’da girdiği iş yerinde kahvaltı yapıp daha sonrasında da banyo ve mutfaktaki su bataryaları ile muslukları çalan hırsız, ayrılmadan önce de şaka gibi bir not bıraktı. O anlar ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir iş yerine giren hırsız, girdiği iş yerinde önce kahvaltı yaptı daha sonrasında da banyo ve mutfaktaki su bataryalarıyla beraber muslukları çaldı. Çaldığı şeyleri poşete koyan şüpheli, bir çalışana ait olan montu da çalarak kayıplara karıştı. Çıkmadan önce iş yerine bir not bırakan hırsız, “Patron abi kusura bakma. Ofisine gizli girdim, çok açım. Muslukları ve dolaptan birkaç eşyayı aldım. Hakkını helal et abilerin gülü” yazdı.

Sabah iş yerine geldiğinde hırsızlığı fark eden iş yeri sahibi durumu polis ekiplerine haber verdi. Adrese gelen ekiplerin tespit ettiği şüphelinin yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

“ŞAKA YAPILIYOR SANDIM”

Hırsızın kendisine bıraktığı notu görünce şaşırdığını belirten Hakan Düzgünkaya, "Önce şaka yapılıyor sandım. Gerçeği öğrenince şok oldum. Keşke hırsızlık yapmadan gelip, istese verirdim. Bir de bana not bırakıp, helallik istemiş. Şaka gibi" dedi.

Şüphelinin iş yerine girip çıkma anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.