İtalyan taraftar, 'N'olur yapma' diyerek yalvardı! Arnavut taraftarın hareketi viral oldu

Son şampiyon İtalya, EURO 2024'e Arnavutluk maçı ile başladı. Maç öncesinde ise iki takımın taraftarlarının karşı karşıya geldiği anlarda yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) B grubunun ilk maçında Arnavutluk ile İtalya karşı karşıya geldi. İtalya, Arnavutluk'u 2-1 mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı.

Maçtan önce ise iki ülkenin taraftarlarının karşı karşıya geldiği anlarda bir Arnavut taraftarın, İtalyanların önünde spagetti makarna kırdığı anlar sosyal medyada espri konusu oldu.

arnavutlar-italyanlarin-onunde-spagetti-kirdi-1.jpg

ARNAVUT TARAFTAR, İTALYANLARI YALVARTTI

Ajansspor'da yer alan habere göre, eline bir paket spagetti (uzun) makarna alan bir Arnavut taraftarın İtalyanların önüne geçtiği anlarda bir İtalyan taraftar, spagettileri kırmaması için Arnavut taraftara yalvardı.

Arnavut taraftarın spagettileri ortadan ikiye kırdığı anların ardından ise İtalyan taraftarlar hem büyük üzüntü yaşadı, hem de güldü. İki taraftar grubu arasında yaşanan komik anlar, sosyal medyada viral oldu.

arnavutlar-italyanlarin-onunde-spagetti-kirdi-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN