İYİ Parti İl Başkanı Kavuncu'dan Kılıçdaroğlu'na destek: Attığı adım çok kıymetli

İYİ Partili Buğra Kavuncu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çağrısına ve kamuda başörtüsü serbestliğini içeren yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sunmasına destek vererek "Kılıçdaroğlu'nun adımı; kendinin, milletvekillerinin ve partisinin samimiyetini gösterebilme çabasıdır. Çok kıymetlidir!" dedi.

OĞUZ BAKIR

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sunduğu Bi' Karar Ver'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği başörtüsü serbestliğini içeren yasa teklifi ile beraberinde gelen hak ve özgürlükler konusunda konuşan Kavuncu "Memleketin ve seçmenin o kadar hassas olduğunu görüyorum ki ve o benim en büyük güvencem. En fazla rahatlatan unsur. İradesi gasp edilmeye kalkışıldığında 850 bin farkla İstanbul'da o dersi verdi. Başörtüsü ile ilgili en güzel cevabı sandıkta bu millet verdi" ifadelerini kullandı .

CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI

Cumhurbaşkanlığına aday gösterilecek ismin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın karşısındaki önemine ilişkin soruyu cevaplayan Kavuncu "Erdoğan'ın karşısındaki adayın kim olduğu elbette önemli!" diyerek cevap verdi.

Diğer yandan İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın her cuma ve cumartesi günü binlerce insanlarla temasta olduğunu belirten Kavuncu "Bazı esnaf ziyaretlerinde enteresan bir dil birliği gördük. 'Kalkın o masadan' diyorlar. Sonra fark ettik ki birileri önden esnafa talimat veriyormuş!" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN