Kapısı açık giden otobüsten düşüp feci şekilde öldü! Sigara içtiği için kapıyı açık bırakan şoför serbest

Otobüste ücret ödemek için ayağa kalktığı sırada açık bırakılan kapıdan aşağı düşerek ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Otobüs şoförü ise serbest bırakıldı. İşte o anlar...

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Balcalı Mahallesi Güney Kampüs yolundaki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kontrole giden 75 yaşındaki Hatice Sabahi, evine dönmek için Vedat K.'nın kullandığı özel halk otobüsüne bindi.

Sürücü direksiyon başında sigara içtiği sırada otobüs kapısı açık bir şekilde ilerlerken, Hatice Sabahi ulaşım kartını göstermek için ayağa kalktı. Manevra sırasında dengesini kaybeden Sabahi, açık olan kapıdan aşağı düşerek başını asfalta çarptı.

kapisi-acik-giden-otobusten-dusen-yasli-kadin-oldu-3.jpg
Hatice Sabahi

KAFASINI ASFALTA ÇAPRARAK YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Hatice Sabahi'yi ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürdü. Sürücü ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Hastanede ameliyata alınan 6 çocuk annesi Hatice Sabahi'nin beyin kanaması geçirdiği, köprücük ve kürek kemiği ile göğüs kafesinde kırıklar olduğu belirlendi. Kafatasında biriken kan boşaltılan Hatice Sabahi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

kapisi-acik-giden-otobusten-dusen-yasli-kadin-oldu-1.jpg

OTOBÜS ŞOFÖRÜ SERBEST BIRAKILDI

Hatice Sabahi'nin cenazesi yakınları tarafından hastanenin morgundan alınarak Ali Hocalı Mahallesi Mezarlığına getirildi. Sabahi, Alihocalı Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından İsmailiye Mahallesi'nde bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü Vedat K. ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

kapisi-acik-giden-otobusten-dusen-yasli-kadin-oldu-2.jpg

kapisi-acik-giden-otobusten-dusen-yasli-kadin-oldu-9.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN