İdris Şahin: İktidar ciğerlerimizin yanmasını tribünden izliyor| Karar Gündem

Karar Gündem'e DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin konuk oldu. Türkiye'nin dört bir yanını sarmış yangınlarla ilgili erken atılmayan adımlar ve yetersiz söndürme çalışmalarını eleştiren Şahin, iktidarı eleştirdi: Ciğerlerimizin yanmasını iktidar tribünden seyrediyor. Türkiye yangında sınıfta kaldı. Alınmamış tedbirlerin faturasını millet ödüyor. Şu anki mevcut iktidar hastalığını kabul edemiyor. Yangın mücadelesinde yorgun iktidarın tükenmişliğini görüyoruz.

Karar Gündem, önemli konu ve konukları ile gündemin nabzını tutuyor. Konuk, DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin oldu. Şahin, neredeyse 10 gündür süren ve bazı bölgelerde hala devam eden orman yangınları ile ilgili, iktidarı sert sözlerle eleştirdi. Şahin, şöyle konuştu:

"Ciğerlerimizin yanmasını iktidar tribünden seyrediyor. Türkiye yangında sınıfta kaldı. Alınmamış tedbirlerin faturasını millet ödüyor. Kişi öncelikle kendi hastalığını kabul etmeli. Şu anki mevcut iktidar hastalığını kabul edemiyor. Ülkeyi yönetemediğini, yorgun bir iktidar olduğunu kabul edemiyor. Yangın mücadelesinde, yorgun iktidarın tükenmişliğini görüyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN