Kızıl Meydan'da nöbet değişimi sırasında tökezleyen askerin videosu sosyal medyada viral oldu

Rusya'nın başkenti olan Moskova'da, Kızıl Meydan'da yapılan bir nöbet değişimi sırasında nöbet değişimi yapan askerin yaşadığı talihsizlik sosyal medyadaki kullanıcıların diline düştü. Havanın oldukça soğuk olması nedeniyle elindeki silahı düzgün tutamadığı düşünülen askerin panikleme anları ise kameralara böyle yansıdı.

Moskova'daki Kızıl Meydan'da yapılan nöbet değişimi sırasında talihsizlik yaşayan asker, sosyal medyada viral oldu.

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Kızıl Meydan'da gerçekleşen olay, askerlerin nöbet değişimi sırasında meydana geldi. Değişim sırasında nöbetçilerden birinin tökezleyerek silahını düşürmesi ve daha sonrasında panik yapması ise adeta sosyal medyadaki kullanıcıların diline düştü ve video kısa sürede viral oldu.

ELLERİ ÜŞÜDÜĞÜ İÇİN TÖKZELEDİ, DAHA SONRA PANİK YAPTI

Yaşadığı panik dolu anların ardından ise asker duruşunu düzeltse de silahı düzgün tutmakta zorlanmaya devam etti. Öte yandan, viral olan bu videonun ardından bazı kişilerden konu hakkında yorum yapıldı. İddialara göre videonun çekildiği dönemde Kızıl Meydan'ın çok soğuk olduğu dile getirildi ve askerin, ellerinin çok üşümesi nedeniyle ilk başta tökezlediğini daha sonrasında ise panik yapmasından ötürü bu görüntülerin ortaya çıktığı belirtildi.

SOVYET DÖNEMİNE HAS SAVAŞ ANITI

Meçhul Asker Anıtı ya da Bilinmeyen Askerin Mezarı, II. Dünya Savaşı sırasında öldürülen Sovyet askerlerine has bir savaş anıtıdır. Moskova'daki Alexander Bahçesi'ndeki Kremlin Duvarı'nda yer almaktadır.

O anlar ise kameralara böyle kaydedildi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir