Kocaeli'de Saudiyespor'a ait takım otobüsünde yangın çıktı

Kocaeli'de Saudiyespor'a ait takım otobüsünde yangın çıktı. Park halindeyken aniden alevlere teslim olan otobüse itfaiye ekipleri yetişti. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı da öğrenilirken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Saudiyespor'a ait takım otobüsü park halindeyken yangınlara teslim oldu.

İddialara göre olay Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde meydana geldi. Suadiyespor'un takım otobüsü park halindeyken henüz bilinmeyen bir sebeple alev alev yandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, otobüs kullanılamaz hale geldi.

"BİZİ BÖYLE UFAK TEFEK İŞLER YARALAMAZ"

İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken, polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı. Üzüldüklerini söyleyen Suadiyespor Kulüp Başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu olay hakkında, "Bizi böyle ufak tefek işler yaralamaz, daha da çok kamçılar" dedi.

Otobüsün alev alev yandığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Suadiyespor Kulüp Başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu, "Otobüsün yanmasından dolayı üzüntü içerisindeyiz. Bu yaralı arabanın üzerine Suadiye halkı birlik ve bütünlüğünü gösterecek. En kısa zamanda yeni otobüsümüzü alma gereği duyarız.

"SAUDİYELİ OLARAK BUNUN ALTINDAN KALKARIZ"

"Bu noktada tüm kamuoyuna, tüm Suadiyelilere, tüm Kartepelilere çağrıda bulunuyoruz. Suadiyeliler birlik ve beraberliğiyle tüm ülkeye nam salmıştır. Bizi böyle ufak tefek işler yaralamaz, daha da çok kamçılar. Yanan otobüsün içinde sporcuların olmaması bize rahat bir nefes aldırdı. Üzüntümüz var ama Suadiyeli olarak bunun altından kalkarız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın" yorumlarında bulundu.

Polis ekiplerinin soruşturmasının devam ettiği de bildirilirken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir