Köpeği ezdi daha sonra da hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

Bartın'da dikkatsiz bir sürücü aracıyla yerde yatan köpeğin üzerinden geçti. Bir şeyin üzerinden geçtiğini fark eden sürücü bir anlığına durdu ve köpeğin durumuna baktı daha sonra ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken köpeğin ise benzer bir olaydan dolayı bir bacağını kaybettiği öğrenildi.

Bartın'ın Amasra ilçesinde bir otel işletmecisinin sahiplendiği köpek dikkatsiz bir sürücü tarafından arabanın altında kaldı.

Zekiye isimli köpek eylül ayında da benzer bir olay nedeniyle bacaklarından birini kaybetmişti. Kaza sonrasında köpeği sahiplenen otel sahibi işletmeci, köpeğin hayata tutunmasını sağlamak için ona bir tekerlekli sandalye yaptırmıştı.

kpk.jpg

Yol kenarında yatan masum köpek geçtiğimiz günlerde dikkatsiz bir kargo aracının sürücüsü tarafından ezildi, bir şeyin üzerinden geçtiğini fark eden kargo sürücüsü ilk başta dönüp köpeğin durumuna baksa da daha sonrasında hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

Sahiplenilen köpek otel işletmecisi tarafından veterinere götürülürken köpeğin bacağında ezilmeler olduğu bu nedenle de alçıya alınması gerektiği öğrenildi. Dikkatsiz sürücüden şikayetçi olunduğu öğrenilirken o anlar ise böyle kaydedildi.