Kral 3. Charles yine kendini tutamadı! Bu sefer de kaleminden akan mürekkebe kızdı

Kraliçe 2. Elizabeth'in vefatının ardından varisi olarak tahta geçen 3. Charles, bu sefer de sinirlerine hakim olamadı. Kral 3. Charles bu sefer, tarihi yanlış girmesinin ardından kalemi eşi Camilla'ya uzatırken eline mürekkep bulaştığını fark etti ve "Bundan nefret ediyorum. Hep aynı şey oluyor." tepkisinde bulundu. Görüntülerin paylaşılmasının ardından ise sosyal medyada tepki çekti.

Kral 3. Charles imza atarken eşi Camilla'nın yanlış girdiği tarihi daha öncesinde imzaladığını hatırlatmasının ardından kaleminin mürekkep akıttığını fark etti ve bu durumuna sinirlenerek "Hep bunu yapıyorlar (kalemler), bu kahrolası şeylerden nefret ediyorum!" yorumunda bulundu.

DAHA ÖNCE DE BASİT ŞEYLERE SİNİRLENMİŞTİ

Charles, birkaç gün önce Londra'daki St. James's Sarayı'nda gerçekleştirilen tahta çıkma törenide yine basit bir şeye sinirlenerek sosyal medyada odak noktası olmuştu. Tahta çıkma töreninde yeni Kral, imzasını atarken yardımcılarına imza attığı masada elini koyacağı yerin boşaltılması için kızmıştı.

Dün paylaşılan videoda ise Kral 3. Charles, Kuzey İrlanda'da yer alan Hillsborough Kalesi'nde ziyaretçi defterine imza atarken imzayı attığı kalemin mürekkep akıtmasına sinirlendi. Mürekkebin eline akmasının ardından kalemi eşine verdi ve söylenerek odayı terk etti.

KRALIN HASSAS SİNİRLERİ VAR

Öte yandan sosyal medyada son 3 günde paylaşılan bu görüntüler ise Kral 3. Charles'ın eleştiri yağmurlarına tutulmasına sebep oldu ve yeni Kralın çok hassas sinirlere sahip olduğu söylemleriyle de sergilediği tavırlar ile dalga geçildi.

İlgili Haberler