Önce tökezledi sonra yere yığıldı! Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze töreninde Kraliyet Muhafızı bayıldı

Bugün gerçekleştirilen Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze töreninde şoke eden bir olay yaşandı. Tören sırasında Kraliyet Muhafızlarından biri aniden bayıldı. Westminster Hall'da gerçekleşen törende bayılan o muhafız ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kraliçe 2. Elizabeth'in Westminster Hall'da gerçekleştirilen cenaze töreninde Kraliyet Muhafızlarından biri aniden bayıldı.

Canlı yayınlanan ve sosyal medyada viral olan o görüntülerde siyah üniforma giyen ve elinde büyük bir asa tutan Kraliyet Muhafızının, Kraliçe'nin tabutu için yükseltilmiş olan podyumda durduğu esnada tökezlediği ve daha sonrasında yere yığıldığı ekranlara yansıdı.

KALABALIĞIN SESİ KESİLDİ

Önce dengesini yitiren muhafız daha sonrasında biraz sallandıktan sonra yüz üstü yere düştü ve muhafızın yere yığılmasının ardından da bayıldığı anlaşıldı. Sosyal medyada yüzlerce tık alan o görüntülerde dikkat çeken başka bir detay ise muhafızın yere düşmesinin ardından kalabalığın dahi nefesinin kesildiği ve herkesin çok şaşırdığı gözlerden kaçmadı.

MUHAFIZIN SAĞLIK DURUMU BİLİNMİYOR

Muhafızın aniden bayılmasının ardından bayılan muhafızın yerine başka biri getirilirken o anlar ise böyle kaydedildi. Öte yandan, muhafızın sağlık durumuna ilişkin herhangi bir bilgi henüz paylaşılmadı.