Lewis Hamilton pist dışında işte böyle eğleniyor! Paylaştığı video sosyal medyada viral oldu

Geçtiğimiz gün sosyal medyadan bir video paylaşan Formula 1 pilotu Lewis Hamilton, sosyal medyayı kırıp geçirdi. Kendisi için zor geçen 2022 sezonunun ardından 7 kez dünya şampiyonu, "Ben genelde sadece pistte sürmeyi severim, fakat istisnalar da yaparım." diyerek Japonya yollarında Nissan Skyline R34 GT-R ile eğlendiği anları paylaştı.

Zorlu geçen 2022 Formula 1 sezonun ardından Lewis Hamilton, Japonya yollarında değerli bir spor otomobili ile stres attığı anlarını paylaştı.

7 kez Dünya Şampiyonu olan Lewis Hamilton birçok kişinin bildiği üzere günlük hayatında araç kullanmaktan pek haz etmediğini defalarca kez dile getirmiştir. Kendisine göre trafikte araç kullanmak bir zaman kaybıdır ve bu nedenle sadece pistte araç kullanmaktan keyif aldığını söylemiştir. Fakat son paylaşımında her ne kadar sadece pistte sürmeyi sevse de arada sırada bazı istisnalar da yaptığını gözler önüne serdi.

"2022 ARACINI BİR DAHA SÜRMEMEK İÇİN 'HASTA NUMARASI' YAPABİLİRİM"

Mercedes'in 2022 sezonuna kullandığı W13 aracını bir daha sürmemek için "Hasta numarası" dahi yapabileceğini belirten Hamilton, sezon sonu testlerinin de bitmesinin ardından beyaz Nissan Skyline R34 GT-R'ını Japonya sokaklarında limitlerine kadar zorladı.

ARAÇTAN DUMANLAR ÇIKTI

Terk edilmiş otoparklarda dört tekerlekten çekişe sahip olan aracıyla sıfır da çizen şampiyon, aracını o kadar zorladı ki videonun sonuna doğru aracın vites topuzundan dumanlar yükselmeye başladı. Aracında bulunan her bir beygiri suyunu çıkartana kadar kullanan pilotun ise video boyunca yüzünden gülümseme eksik olmadı.

"SADECE PİSTTE SÜRMEYİ SEVERİM AMA BU SEFER BİR İSTİSNA YAPTIM"

2002 model olduğu düşünülen Nissan Skyline R34 GT-R'ın 7 kez dünya şampiyonu olmuş bir pilotu ne denli tatmin edebildiği gözlerden kaçmazken Hamilton'un bu denli neşeli olması ise zorlu sezonun ardından takipçilerini sevindirdi. O anları ise ünlü pilot böyle paylaştı.