Polisten kaçan 2 kişi servis bekleyen kadını ezdi

Bursa'da polisi görünce otomobille kaçmaya çalışan 2 kişi, servis bekleyen genç kadına çarptı. Genç kadının bacaklarında kırıklar oluşurken zanlılar yakalandı. Film gibi olay bir benzin istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Dün akşam saat 18.30 sularında meydana gelen olayda, devreye gezen yunus timlerine gören İ.K. ve arkadaşı Ü.B. otomobille kaçmaya başladı. Kovalamaca esnasında polise de silah çeken şahıslar, ara sokaklara girerek yunus timini atlatmaya çalıştı.

SERVİS BEKLEYEN KADINA ÇARPTILAR

Yaklaşık 10 kilometrelik kaçışın ardından, bir benzin istasyonunun girişinden işe gitmek için servis bekleyen İrem Ö.'ye çarptı. Görevliler, iki bacağında kırıklar olduğu öğrenilen kadını sıkıştığı yerden çıkardı.

İSTASYON ÇALIŞANLARINA SİLAH DOĞRULTTU

İstasyon çalışanları, otomobildeki şahıslara yardım etmek istedi. Şahıslardan biri yardım için kapıyı açan istasyon görevlisine silah doğrulttu. Silahı gören motosikletli yunus polisi olaya müdahale ederek, şahsı etkisiz hale getirdi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Yaralı kadın ambulansla Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılırken, otomobildeki 2 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, bir miktar uyuşturucu madde ve sahte plakalar ele geçirildi.
Emniyette yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasında şüphelilerden İ.K.’nın 35 ayrı suç kaydı bulunduğu ve bunlardan 6’sından aranması olduğu, Ü.B.’nin ise 27 farklı suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Yaralanan İrem Ö.’nün ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.