Modacı Kağan Gökalp yorumladı | Liderler nasıl kıyafetler tercih ediyor?

Gündemin öne çıkan başlıkların konuşulduğu Semra Alkan'la 40 Dakika'ya Kağan Gökalp konuk oldu. Milimetric firmasının kurucu ortağı olan Gökalp, iş dünyasından ve spor dünyasından isimleri giydirdiklerini söyledi. Gökalp, dünya liderlerinin kıyafet tercihlerini yorumladı.

Semra Alkan'la 40 Dakika'da gündemin öne çıkan başlıkları masaya yatırılıyor, konuklarla tartışılıyor. Programa bu kez Milimetric Kurucu Ortağı-Moda Eleştirmeni Kağan Gökalp konuk oldu. Gökalp, liderlerin kıyafet tercihlerini yorumladı.

LİDERLERİN KIYAFET TERCİHİ

Milimetric Giyim olarak iş dünyasından ve spor dünyasından isimleri giydirdiklerini söyleyen Gökalp, liderlerin kıyafetlerini şöyle yorumladı:

"Bankacılara beyaz gömlek tasarlıyoruz. Reklamcıya yaratıcı özelliğini vurgulayacak tasarımlar yapıyoruz. Tasarım yaparken, meslek ve bulunulan ortam önemli. Putin, güç ve iktidarı sembol eden giyimler tercih ediyor. Joe Biden'a göre Putin ve Macron daha iyi giyiniyor. Merkel, 100 küsür metre evde yardımsız yaşayan, kendi çamaşırını kendi yıkayan mütevazi bir lider. G7 Zirvesinde en kötü giyinen Boris Johnson'dı. Süleyman Demirel Türk siyasetinde güç ve iktidarla özdeşleşmiş bir lider. Fötr şapkayı çok severdi. Şapkası, gücü ve iktidarı temsil ederdi. Solcu liderler ise mavi gömleği çok tercih ediyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN