Şili'de meralı papağan tarafından kulaklığı çalınan muhabir: Çok güzel bir görüntüydü

Şili'de canlı yayında yaşanan olayları aktaran bir muhabir papağanın gazabına uğradı. Muhabirin omuzuna konan meraklı papağan, muhabiri yaşanan olayları anlattığı esnada bir süre dinledikten sonra kulaklığını çalarak kayıplara karıştı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Meraklı papağan Şili'de haber yapan muhabirin kulaklığını çalarak kayıplara karıştı.

BBC'nin haberine göre Chilevision televizyon kanalında çalışan Nicolas Krumm'un kulaklığı bir papağan tarafından çalındı. Krumm'un kulaklığının çalındığı esnada ise bölgede yaşanan bir soygunu ekranlara aktardığı belirtildi.

BİR ÇIRPIDA ALIP KAYIPLARA KARIŞTI

Canlı yayın sırasında Krumm'un omuzuna konan meraklı bir papağan görünüşte zararsız bir şekilde bir süre genç muhabiri dinledi. Daha sonra ise ani bir şekilde muhabirin kulağında duran kulaklığa yeltenen papağan, bir çırpıda kulaklığı alıp uçarak bölgeden uzaklaştı.

"ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜYDÜ"

Öte yandan muhabir, kayıplara karışan papağanı bulamadıklarını belirtirken kulaklığını ise yazılım sayesinde, papağının uçarken düşürmesinin ardından bulduklarını dile getirdi. Konu hakkında yorum yapan Krumm, "Öğlen yayını yapıyorduk ve üzerimde bir ağırlık hissettim ve bunun bir papağan olduğunu fark ettim. Her şeyden çok kameramanı uyarmaya çalıştım çünkü çok güzel bir görüntüydü ve bunun her gün olan bir şey olmadığını düşündüm."

"BUNU YAPMAK İÇİN YILLARINI HARCAYAN İNSANLAR VAR"

"Papağanları omuzlarında tutmak için yıllarını harcayan insanlar var. Konuşmaya devam etmek zorundaydım çünkü canlı yayının ortasındaydık. Tam kameramanın papağanı gösterdiğinden emin olmaya çalıştığım anda kulaklığımı alarak gitti. O anda bu konuyla ilgili yorum yapmak istemedim çünkü hassas bir konu olan haneye tecavüzle ilgili konuşuyorduk ve en ihtiyatlı şeyin yayına devam etmek olduğunu düşündüm."

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.