Tekel bayii işleten kadına iğrenç teklifte bulundu, dayağı yedi!

İstanbul Avcılar'da akşam saatlerinde bir tekel bayiine gelen yabancı uyruklu şahıs, tekel sahibi kadına cinsel birliktelik teklifinde bulundu. Olayın ardından sinirlenen kadın ise yabancı uyruklu şahsı yaka paça dışarı attı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Avcılar'da tekel bayiine gelen yabancı uyruklu kişi, tekel sahibi Bircan Metin'e cinsel birliktelik isteğinde bulundu. Olayın ardından sinirlenen Metin ise yabancı uyruklu kişiyi tokatlayarak iş yerinden dışarı attı.

TEKME TOKAT DIŞARI ATTI

Geçtiğimiz hafta perşembe günü saat 21.30 sularında Ambarlı Mahallesi’nde meydana gelen olayda tekel bayii Bircan Metin, iş yerine gelen ve bozuk bir Türkçe ile konuşan yabancı uyruklu müşterinin siparişini verdi. Daha sonrasında ise yabancı uyruklu kişi, Metin’e el hareketleri ve sözle cinsel birliktelik teklifinde bulundu. Metin, bunun üzerine sinirlenerek iş yerine gelen adamın yanına giderek birkaç tokat attı ve iterek dışarı çıkmasını istedi. Metin’in kovaladığı kişi ise daha sonrasında koşarak uzaklaştı.

"RAHAT YÜRÜYEMİYORUZ, MAĞDURUZ"

Bircan Metin, polise giderek şikayetçi olurken güvenlik kamerası görüntülerini de teslim etti. Metin, müşterinin iki çikolata aldıktan sonra parasını verdiğini, daha sonra dönerek, kendisine erkek arkadaşı veya sevgilisi olup olmadığını sorduğunu belirterek, şöyle dedi: "Cevap vermedim, çıkmasını istedim. Daha sonra istismarda bulundu. Ben de tartaklayarak onu dışarı attım. Rahat yürüyemiyoruz. Çalışamıyoruz. Kapının önüne çıkamıyoruz. Mağduruz."

"EL HAREKETLERİ İLE ANLATTI"

"Türkçe konuşmuyor, el hareketleri ile… Aksanı Arapça ama Türkçe’yi çok az biliyor. Bana eşim, sevgilim olup olmadığını sordu. El hareketleri ile benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Ben de o sinirle kendisine bir tokat atarak onu dışarı attım."