Ukrayna'nın Odessa kentinde halk, kapalı otoparkları sığınaklara dönüştürüyor

Ukrayna'nın Odessa kentinde halk, kapalı otoparkları sığınaklara dönüştürüyor

Rusya ile arasında geçen savaşın ardından zor günler geçiren Ukrayna'da halk, kapalı otoparkları sığınaklara dönüştürmeye başladı. Elektrik ve su şebekeleri hasar gören Odessa şehrinde Ukraynalılar, sığınaklara dönüştürülmüş otoparklar sayesinde kışın gelmesine de hazırlık yapıyor. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Ukrayna'nın Odessa şehrinde kapalı otoparklar gün geçtikçe zorlaşan yaşam şartlarına halkın dayanabilmesi için sığınaklara dönüştürülüyor.

RUSYA ELEKTRİK VE SU ŞEBEKELERİNİ VURDU

Rusya’nın Ukrayna'nın altyapısına yönelik füze saldırılarının ardından elektrik ve su şebekeleri büyük hasar gören Odessa kentinde yaşam şartları, kışın gelmesiyle birlikte daha da zorlaşıyor. Saldırılardan tedirgin olan kent sakinleri ise yaşları ayırt edilmeksizin geceyi yer altı otoparklarında geçiriyor.

Halkın yaşadığı zor şartlar ise sosyal medyada ilgi gördü, o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN