Volvo yine şaşırtmadı! Tam gaz dükkana girdi, dükkan harabeye döndü araçta ise çizik yok...

İstanbul Beşiktaş'ta Volvo S60 marka bir araç, bölgede bulunan bir dükkana daldı. Dükkanı yerle bir eden otomobilde oluşan hasar ise görenleri bir kez daha şoka düşürdü. Aracın çok az hasar aldığı gözlerden kaçmazken dükkanın ise harabeye döndüğü o anlar kameralara böyle yansıdı.

Sağlamlığıyla ve içindeki yolcularını korumasıyla ünlü olan İsveçli ünlü marka Volvo, bu kez de sağlamlığını Beşiktaş'taki bir dükkan ile sınadı ve yine galip geldi.

Olayla ilgili detaylara henüz ulaşılamazken Volvo'nun S60 modeli olan Sedan aracının, Beşiktaş'taki bir dükkanın duvarını yıkarak dükkanı harabeye çevirdiği biliniyor. Dükkan adeta bir harabeye dönerken araçta oluşan hasarın ise oldukça az olması dikkat çekti ve görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından, "Volvo yine şaşırtmadı" sözleri ile İsveçli üretici bir kez daha övgüyle anıldı.

SAĞLAMLIĞI İLE TANINIYOR

Sağlamlığı ve modellerinde yıllardır ölümlü kazalar yaşanmamasıyla tanınan Volvo, Türkiye'de bu tür kazaların ardından oldukça ilgi görüyor. Kazalarda genellikle dikkat çeken olay ise Volvo ile kaza yapan bir başka aracın genellikle hurdaya dönmesi fakat Volvo'nun küçük sıyrıklarla yaşanan bu kazayı atlatması oluyor. Beşiktaş'ta yaşanan kazada ise Volvo S60 Sedan, kazanın ardından kameralara böyle yansıdı.