Karnabaharda Sevgililer Günü indirimi

Karnabaharda Sevgililer Günü indirimi

Denizli'de bir manav, 14 Şubat'ta kutlanan Sevgililer Günü için 'O da çiçek, bu da çiçek' diyerek karnabarda indirim yaptı. Karnabaharın önüne 'Sevgililer Günü'ne özel karnabahar' yazılı not astı.

Denizli'nin Çameli ilçesinde manav dükkanı olan İsa Güngör, Sevgililer Günü için kampanya hazırladı. Karnabaharda indirim uygulayan Güngör, "O da çiçek, bu da çiçek. Sevgililer Günü'ne özel karnabahar" yazılı pankart astı. Kampanyayı gören müşteriler hem güldü hem de karnabahar aldı.

'SEVGİLİNİZ VARSA YENİLEBİLİR ÇİÇEK ALIN'

Manav İsa Güngör, “Sevgililer gününde özellikle çiçek satışları ön planda oluyor. Çiçekçilerde satılanlar çiçek ise, karnabahar da bir çiçektir. Bizde böyle bir özel kampanya başlattık. 3 gündür devam eden kampanyamızda çok sayıda karnabahar sattık. Bu çiçeğin kızartması olur, yemeği olur, bazı yörelerde çeşitli yemek türleri oluyor. Sevgiliniz varsa yenilebilir çiçek alın. Bir güle vereceğiniz parayla çok sayıda karnabahar alıp yiyebilirsiniz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN