‘Kaygı’ filmi Sivas katliamının 27’nci yılında çevrimiçi erişime açıldı

‘Kaygı’ filmi Sivas katliamının 27’nci yılında çevrimiçi erişime açıldı

Ceylan Özgün Özçelik’in yazıp yönettiği ilk uzun metraj filmi “Kaygı”, Sivas katliamının 27’nci yılında ücretsiz erişime açıldı.

Dünya prömiyerini 2017’de Berlin Film Festivali’nde yapan ve SXSW’dan Gamechanger ödülüyle dönen, Ceylan Özgün Özçelik’in ilk uzun metrajı “Kaygı” 24 saatliğine çevrimiçi izlemeye açıldı.

“Unutmanın sınırı ne? Katliamları unutabilir miyiz?” soruları etrafında şekillenen, hafıza temalı psikolojik gerilim filmi ‘Kaygı’, haber kanalında kurgucu olarak çalışan bir kadının kâbusunu yansıtıyor. Hasret, gerçekle sanrının paslaştığı tekinsiz bir ülkede yaşıyor. Geçmişini hafızasında arıyor.

FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ceylan Özgün Özçelik’in yazıp yönettiği filmin oyuncu kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor: Algı Eke, Özgür Çevik, Selen Uçer, Kadir Çermik, Boncuk Yılmaz, Asiye Dinçsoy, İpek Türktan Kaynak, Kerem Kupacı, Saygın Soysal, Serhat Midyat ve Cüneyt Uzunlar ve Nazan Kesal ve Taner Birsel.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN