Kayseri Tabip Odası: Ne yazık ki Mayıs'a göre durum çok daha kötü

Kayseri Tabip Odası: Ne yazık ki Mayıs'a göre durum çok daha kötü

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, kentteki son durumu anlattı: Bugün ne yazık ki Nisan ve Mayıs aylarına göre, şehrimizde çok daha kötü bir durum var. Her gün onlarca ve yüzlerce hasta, yeni hasta olarak evleri karantinaya alınıyor.

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, Kayseri'de salgın ile ilgili son durumu paylaştı.

Mart ve Nisan aylarında alınan tedbirlerin yaz aylarında gevşetilmesi ile beraber vatandaşlarda rehavetin meydana geldiğini kaydeden Şahin, "Bugün ne yazık ki Nisan ve Mayıs aylarına göre, şehrimizde çok daha kötü bir durum var. Her gün onlarca ve yüzlerce hasta, yeni hasta olarak evleri karantinaya alınıyor, bir kısmı hastaneye yatıyor" dedi.

"KISITLAMALAR GERİ GELMELİ"

Kısıtlamaların geri gelmesini düşündüklerini dile getiren Şahin "Biz Valimize Kayseri Tabip Odası olarak bir takım önerilerde bulunduk. Bu öneriler arasında tam bir sokağa çıkma yasağı değil ama ciddi kısıtlılıklar getirilmesi gerektiğini ifade ettik. Örneğin gece sokağa çıkma yasakları olabilir, hafta sonu kısıtlamalar olabilir" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN