Kayseri'deki terör saldırılarına halktan büyük tepki

Kayseri'deki terör saldırılarına halktan büyük tepki

Trakya'da sivil toplum kuruluşları, dernekler ve vatandaşlar Kayseri'de düzenlenen saldırıyı kınayarak, teröre tepki gösterdi.

Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri'de insanlıktan nasibini almamış teröristlerin masum ve savunmasız insanları hedef aldığını söyledi.

Türkiye'nin yüreğinin bir kez daha yandığını belirten İriş, "Bunu yapanları ve arkasında olanları lanetliyoruz. Aziz milletimiz bin yıllık tarihinde çok büyük badireler atlatmıştır. Allah'ın yardımıyla milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde bunların üstesinden gelecektir. Şehitlerimize rahmet, ailelere ve milletimize baş sağlığı diliyorum" dedi.

KIRKLARELİ'DE PROTESTO

Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler, terörü lanetlediklerini belirterek, terörün bir insanlık suçu olduğunu ifade etti.

Saldırılarla Türk milletinin zayıflatılmak istendiğini ancak bu hedeflerin peşinde olanların emellerine ulaşamayacağını aktaran Karanfiler, Türk milletinin teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu dile getirdi.

"İZİN VERMEYECEĞİZ"

Türkiye Gençlik Vakfı Tekirdağ Temsilcisi Emrah Hekim de Kayseri'deki terör saldırısını lanetledi.Terörün Türkiye'nin birliğini ve bütünlüğünü hiçbir zaman bozamayacağını aktaran Hekim, "Ülkemizin birliğine kasteden bu alçakça saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Bizi bayrağımızdan, ezanımızdan, vatanımızdan, devletimizden etmek isteyen hainlere, izin vermeyeceğiz. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum."sözlerine yer verdi.

EDİRNE/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN