Kılıçdaroğlu'ndan 'dislike sansürü'ne tepki

Kılıçdaroğlu'ndan 'dislike sansürü'ne tepki

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğrencilerle gerçekleştirdiği YouTube programında uygulanan 'dislike sansürü'nü Twitter'dan eleştirdi: Sizi susturabileceğini zannedenler çok yanılıyor. Zira bir dislike bile çok şey ifade ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğrencilerle gerçekleştirdiği YouTube programında uygulanan 'dislike sansürü'nü Twitter'dan eleştirdi.

Twitter'dan paylaşım yapan Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

"Sevgili Gençler, "yorumlarınızı engelleyerek" haklılığınızı bastırmak isteyenler oldu. Sizi susturabileceğini zannedenler çok yanılıyor. Zira bir dislike bile çok şey ifade ediyor. Sesinizi duyacağımıza ve daima sesinizi duyuracağımıza söz veriyorum."

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı, YSK öncesi sınav girecek öğrencilerle Zoom üzerinden bir araya gelmiş, program aynı anda YouTube dahil birçok sosyal medya mecrasından yayınlanmıştı. Bu esnada YKS'nin ertelenmemesini protesto eden bazı öğrenciler, canlı yayın sohbetine 'OyMoyYok' yazarak tepki göstermişti. Bunun üzerine canlı yayın sohbeti kapatılmış, ayrıca yayın videosuna çok sayıda dislike gelmesi sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN