Kılıçdaroğlu'ndan Gaffar Okkan mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan Gaffar Okkan mesajı

19 yıl terör örgütü PKK tarafından katledilen eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın ölüm yıldönümünde mesaj paylaşan CHP lideri Kılıçdaroğlu "Halka rağmen değil, halkla birlikte halk için çalıştı. Diyarbakır'da çocuklara onun ismi verildi" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, 19 yıl terör örgütü PKK tarafından katledilen eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın Diyarbakır'da şehit edilişinin 19. yılı dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Okan'ın çalışmalarından ve halkla bütünleşmesinden rahatsız olan karanlık güçlerin düzenlediği hain suikast sonucu şehit edildiğini anımsatan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Halka rağmen değil, halkla birlikte halk için çalıştı. Diyarbakır'da çocuklara onun ismi verildi. Çalışmalarından ve halkla bütünleşmesinden rahatsız olan karanlık güçlerin düzenlediği hain bir suikast sonucu şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı aramızdan ayrılışının 19. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum."

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN