Kırıkkale merkezli FETÖ operasyonuna tutuklama 7’ye, adli kontrol de 13’e çıktı

Kırıkkale merkezli FETÖ operasyonuna tutuklama 7’ye, adli kontrol de 13’e çıktı

Kırıkkale merkezli 9 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki oluşumuna yönelik düzenlenen operasyonda tutuklu sayısı 7’ye, adli kontrol şartı da 13’e yükseldi

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY’nin TSK içindeki yapılanmasına yönelik 4 Şubat tarihinde başlattığı soruşturma kapsamında Kırıkkale merkezli; Ankara, Balıkesir, Düzce, Mersin, Konya, İstanbul, İzmir, Tunceli ve Tekirdağ’da tespit edilen örgüte bağlı 20 muvazzaf asker gözaltına alınmıştı. Operasyon kapsamında geçen günlerde 6 şahıs tutuklanmış, 12 şüpheli de adli kontrolle serbest kalmıştı.Kırıkkale Adliyesine bugün sevk edilen son 2 zanlıdan H.K. tutuklanırken, S.K. hakkında da adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı. FETÖ operasyonunda şu ana kadar tutuklu sayısı 7’ye yükselirken, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan asker sayısı da 13’e çıktı.

KIRIKKALE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN