Korona Dışişleri'ne sıçradı! Bakan Yardımcısı'nın testi pozitif çıktı

Korona Dışişleri'ne sıçradı! Bakan Yardımcısı'nın testi pozitif çıktı

Dışişleri Bakan Yardımcısı Kıran, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Kıran, tedavisine evden devam edileceğini ifade etti.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını ve tedavisinin evde devam ettiğini açıkladı. 

Bakan Yardımcısı Kıran, şunları belirtti:

Tedbirlere uymaya özen gösterdik ama başaramadık. COVID19 testimiz pozitif çıktı. Tedavim doktorlarımızın da tavsiyesiyle evde sürüyor.

Temennim ve duam herhangi bir bulaşa sebebiyet vermemiş olmak. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere. Dualarınızı eksik etmeyin.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN