Korona testinde sahtekarlık yapmaya çalıştı, karantinaya alındı

Korona testinde sahtekarlık yapmaya çalıştı, karantinaya alındı

Edirne'de başka birinin kimlik numarasıyla koronavirüs testi yaptıran kişi, pozitif çıkınca KYK yurdunda karantinaya alındı.

Edirne'de başkanının kimlik numarasıyla koronavirüs testi yaptırmak isteyen kişi, testi pozitif çıkınca karantinaya alındı.

E.V'nin Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'nde başkasına ait T.C. kimlik numarasıyla kayıt açtırdığı tespit edildi.

Hastanede yapılan Kovid-19 PCR testi pozitif çıkan E.V, karantinaya alınması için filyasyon ekiplerince KYK yurduna götürüldü.

TÜRKİYE KORONAVİRÜS TABLOSUNDA SON DURUM

Sağlık Bakanlığı verilerine göre pazar günü salgında 185 kişi hayatını kaybetti. Günlük ölüm sayısı salgın başından bu yana en yüksek seviyeye çıkarken, salgının ilk zirveyi yaptığı Nisan ayındaki seviyenin yüzde 45 üzerini görmüş oldu. Vaka sayısı Cumartesi günü 30 bin 103'e yükselerek salgın başından bu yana en yüksek seviyeye çıktıktan sonra dün 29 bin 281 olarak gerçekleşti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN