18 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

18 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından 18 Ocak Kovid-19 günlük vaka ve can kaybı sayısı açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın güncel koronavirüs tablosuna göre; can kaybı 157, vaka sayısı 69 bin 658 olarak gerçekleşti.

Günlük koronavirüs tablosu her akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanıyor. Koca, sosyal medya hesabından duyurduğu vaka sayıları ile vatandaşlarımızı koronavirüs için uyarıyor.

basliksiz-5aaaa.jpg

18 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU

18 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de bugün 418 bin 253 test yapıldı. Koronavirüs tablosuna göre 69 bin 658 vaka sayısı, 157 can kaybı yaşandı. İyileşen hasta sayısı ise 77 bin 612 olarak açıklandı.

BAKAN KOCA'DAN KORONAVİRÜS UYARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan "Birçok bölgede, kış şartları sebebiyle sağlık kurumlarına ulaşma imkânı olmayan vatandaşlarımız ekiplerimizi davet ediyor ve köylerine, kapılarına kadar giderek aşılarını yapıyoruz. Sağlık kurumlarına kolayca ulaşma ve aşı yaptırma imkânı olanlar lütfen aşılarını ertelemesin." açıklanmasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN